ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.

قيمه - آشپزي - تغذيه - غذا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، در میان نکات و ترفندهایی که برای خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانی باید بدانید طرز تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.

مواد لازم عصاره خورشت قیمه

چوب دارچین ۱ عدد
هل ۳ عدد
زنجبیل یک تکه کوچک
زعفران به میزان لازم

دستور تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه

برای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.
بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.
عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.

عصاره ای که تو قیمه های نذری می ریزند | بدون این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت!

کد خبر 862242

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha